kép elhalványodik ha ráviszed az egeret

2014. november 9., vasárnap

Kritika #1










Első kritikám. :)

KATT!

 

Kinézet:

Fejléc:   

Nekem nagyon tetszik. Talán az benne a hiba, hogy túl lila. Mármint úgy értve,hogy kiválasztottál egy árnyalatot a lilából és szinte csak azzal dolgoztál/ dolgozott a fejléc készítője. De attól függetlenül nagyon szép!

10/9

Design:

A betűtípus lehetne egy kicsit nagyobb és valami érdekes (de egyben olvasható) fazont is varázsolhatnál neki. A modulokból van ami hiányzik, de azok apró dolgok. Tetszik a chat ablak is. Látom sok versenyen részt veszel, ezért ajánlom, hogy a "jelentkezem" képeket rakd át egy menüpontba, hogy áttekinthetőbb legyen a modulsáv.

10/7

 

Történet:

 Összességében jó a történet. Helyesírási hibák vannak... de nem vészes! Szeretném megemlíteni, hogy a millió kérdőjel és smile jeleket hanyagold, mert csak elcsúnyítja a bejegyzést. A sztori megfogott. Sablon sztori,de mégis van benne valami más,ami inkább teszi egyedivé,mintsem sablonná... remélem érted.
Jól írsz és azt ajánlom ne hagyd abba, de még egy csöppet fejlődni kell!


10/7

Összesen: 30/23

Gratulálok! :)

 

 












2 megjegyzés:

  1. Hello! Nagyon szépen köszönöm, hogy szántál rám időt és bevallom őszintén, hogy ez az első blogom szóval tudom, hogy még van hová fejlődnöm, de megpróbálok mindent elkövetni annak érdekében, hogy tökéletesebb legyen a blogom. Még egyszer köszönöm a kritikát és a jó tanácsokat :)
    Ölel: Szandra

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Remélem nem bántottalak meg. További jó blogolást!
      xx.L.

      Törlés